Mitől profi?

Számos professzionális megoldást kínálunk, mellyel sosem látott rugalmasságot kap a honlap szerkesztéséhez. Ezek közül a fontosabbak:

 • Dinamikus, szabadon szerkeszthető menüszerkezet: a településportál menüszerkezete teljes mértékben egyedileg felépíthető fő- és almenü struktúrában. A bővített gyorsmenü funkcióval egy más rendszerezésű menüpont lehetőséget biztosítunk.

 • Weblap a weblapban: a település életében fontos szervezetek számára - mint például iskola, könyvtár, orvosi rendelő, alapítvány stb. - könnyen és gyorsan hozhatóak létre önállóan funkcionáló weboldalak (szabadon szerkeszthető önálló menürendszerrel).

 • Egyedi grafikával, egyéni igények szerint: az oldal fej- és láblécétől az utolsó oldaldobozig lehetőség van mindent az Ön településének arculatához igazítani. 

 • Közadatkeresőhöz csatlakozó rendszer: lehetőség van a rendszer közadatkeresőhöz való csatlakoztatására, mely segítségével a település adminisztrációs felületéről könnyedén tudja tölteni az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. törvény mellékletében található Általános Közzétételi Listában előírtakat. Így elegendő csupán egy helyen feltölteni az adatokat, a többit automatikusan végzi a rendszer.

 • Akadálymentesítés: az oldal akadálymentesített, vakok és gyengénlátók számára így könnyebbé téve a településportál böngészését, a településsel kapcsolatos információhoz jutást.

 • Modulos felépítés: szabadon választható modulok a tökéletes testreszabhatóságért.

  Olvasson bele modulismertetőnkbe!

 • Jelszóval védett adminisztrációs felület: az egész településportál tartalmát, pl.: híreket, szervezeteket, azok adatait, jelszóval védett adminisztrációs felületen keresztül módosíthatja. Lehetőség van több felhasználó felvitelére és felhasználónként egyes modulok egyéni engedélyeztetésére.

 • Moderálható vendégkönyv, fórum, szavazó: a településportálhoz adminisztrációs felületről moderálható vendégkönyv és fórum is tartozik, ahol a település lakossága kommunikálni tud egymással. Felvethetnek a települést érintő témákat és megvitathatják azt.

 • Azonnali üzembehelyezés: ha Ön úgy dönt, hogy rendszerünket választja, 3 napon belül egy induló rendszert állítunk rendelkezésére, melyen már dolgozhat, amíg mi véglegesítjük települése weboldalát. Tegyen próbára bennünket, pályázzon és vegye használatba új település portálját!

Ha már megismerte rendszerünket, töltse ki pályázati adatlapunkat és kollégáink felkeresik!