Honlap kiegészítők

Polgármesteri blog oldal

Illusztráció 1

További csatornára van szüksége, hogy megossza a véleményét?

Legyen saját Polgármesteri, vagy Képviselői blog oldala! 

Napjaink egyik legdivatosabb online elfoglaltsága a közösségi oldalak után a blogolás, magyarul internetes napló írása és olvasása. Személyes blog formájában egyre többen engednek betekintést a mindennapjaikba, amely lehetővé teszi a blog szerzőjének egy másik emberi oldalának megismerését, napi teendői, munkája, családi élete, és/vagy egyes aktualitásokról alkotott véleménye alapján.

Formátumokat tekintve lehetőség van az egyszerű szöveges bejegyzéseken túl fotó, videó vagy podcast (hanganyagok), dokumentumok közzétételére, egyedi tartalmak létrehozására: önéletrajzi és egyéb személyes információk elhelyezéséhez. Szavazásokat lehet létrehozni. A beépített képtár segítségével könnyedén beszúrhatók akár egy rendezvény (felvonulás, falunap) képei. A bejegyzésekhez és oldalakhoz egyedileg állítható hozzászólási lehetőség, a látogatókkal való kommunikálás elősegítésére. A rendszer keresőre optimalizált és lehetőséget biztosít minden tartalom egyedi optimalizálására is, ezzel elősegítve a keresőkben a jobb helyezést, több látogatót.

A blogok külalakját tekintve lehetőség van egyedi grafikájú, az adott személyhez jobban illő oldal készítésére, emellett elérhető a vakok és gyengénlátók számára jobban használható akadálymentes változatban is.

Az általunk készített blog oldal települése oldalába is illeszthető!

Közadat kereső

Illusztráció 2

Az Alkotmány 61. § (1) bekezdése alapvető jogként rögzíti, hogy mindenkinek joga van a közérdekű adatokat megismerni és azokat terjeszteni. Ezen alapvető jog érvényesülését elősegítendő az Országgyűlés elfogadta az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. törvényt. Majd megjelent a 2008. évi XXV. törvény is, mely az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. törvény módosításáról szól. E két törvény által meghatározott közérdekű adatok közzétételéről minden önkormányzatnak gondoskodnia kell.

Mi a törvényi előírásoknak megfelelően csatlakoztatjuk oldalát rendszerünkhöz, mely automatikusan továbbítja a közadat kereső szerverei felé az információkat.

Címer vektorizálás

Illusztráció 3

Korlátlan, veszteségmentes nagyíthatóság? Igen, mi kiszerkesztjük vektorosan települése címerét, mely ezután tetszés szerint méretezhető lesz minőség romlás nélkül. Legyen szó névjegyről, vagy akár óriás plakát méretről.

 

 

 

Ha már megismerte rendszerünket, töltse ki pályázati adatlapunkat és kollégáink felkeresik!